FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Grilled kale avocado salad fra How Sweet it is: Efter en periode, hvor jeg har spist langt de fleste måltider ude, så trænger jeg virkelig til lidt hjemmelavet mad og her er en god og fyldig salat, nok noget af det bedste jeg ved. Den her indeholder alt hvad jeg elsker og alene synet fortæller, at den er fyldt med smag og at konsistensen både er sprød og cremet.

ret5Corn Chowder fra Smitten Kitchen:  Jeg elsker alt med Majs og spiser det egentlig alt for sjældent. Den her ret lyder virkelig lækker og kunne være perfekt på en kølig efterårsdag. Det eneste der kan komme til at holde mig tilbage, er det ret store antal majskolber den kræver. Mon man kan bruge almindelige dåsemajs?

ret3Power Salad fra Pinch of Yum: Endnu en af de der fyldige og lækre salater. Sorte bønner er simpelthen den mest undervurderede spise og noget, som jeg selv får så ofte som overhovedet muligt.

ret4Bulgur Stuffed Eggplants fra The Full Helping: Den her ret skal jeg virkelig huske mig selv på, næste gang jeg skal have gæster og ikke helt ved hvad jeg skal diske op med. Den er forholdsvis simpel og udgør med sikkerhed en perfekt hovedret og hvis man f. eks serverer den med en simpel salat, så tror jeg ikke at man kommer til at mangle noget.

ret1Lentil Polenta Casserole fra 101 Cookbooks: Endnu en af de ting, som jeg får alt for sjældent; polenta. Det smager jo simpelthen så godt og er det helt perfekte alternativ til pasta, som jeg personligt synes er lidt kedeligt. Og når den så bliver sat sammen med lækre linser, så kan det næsten kun ende med en succes.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments