FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Farmers Market Pizza fra Kitchn: Bare jeg hører ordet Farmers Market, begynder mine tænder at løbe vand. Det er et koncept, som er helt i top over de ting, som jeg elsker ved USA. Alle byer har et og de er altid fyldt med friske og farvetinge grøntsager og andre råvarer. Præcis derfor, kan en Farmers Market Pizza altså kun være en succes og når osten tilmed består af en blanding af Ricotta og Mozzarella, så kan man næsten ikke bede om mere.

ret3Grilled Beets with Za’atar Lemon Yogurt sauce fra Dishing Up The Dirt: En god klassiker fra det mellemøstlige køkken. Det er især den der Lemon Yoghurt, som jeg har set mig lidt varm på. Det må jeg lige få prøvet meget snart.

ret4Herby Tomato Flatbread fra A couple cooks: Brød, Hummus, friske tomater og krydderurter – så bliver det næsten ikke bedre.

ret2Bønnesalat med sennepsdressing fra Beetroot Bakery: Katharina disker op med den ene lækre opskrift efter den anden lige for tiden og da den her dukkede op, blev jeg helt happy. Jeg ELSKER grønne bønner og pt. befinder vi os jo heldigvis i deres højsæson.

ret5Hummus heaped with tomatoes and cucumbers fra Smitten Kitchen: Jeg siger det lige igen: Brød, hummus og tomater. Mere behøver jeg ikke 😉

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments