FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

soba-noodle-salad-5Spicy peanut soba noodle salad fra Pinch of Yum: Et ret lækkert eksempel på en forholdsvis simpel hverdagsret. En af de der opskrifter, som indeholder alle de gode smage. Især hvis man ligesom jeg, er besat af alt hvad der smager af Peanuts.

img_4408-2Chickpea flour carrot zucchini bread fra Rachel mansfield: Det her brød lyder virkelig spændende og virkelig lækkert og indeholder endda forholdsvis få ingredienser. Jeg kan ikke helt gennemskue om det er sødt eller salt? Men det må jo bare komme an på en prøve 🙂

mexican-street-corn-7Grilled Mexican street corn fra Cooking classy: Majskolber er på min top 5 over yndlings-sommerting og alene i år ,har jeg allerede spist flere end hvad der kan tælles på to hænder. Måske handler det også om, at de kan købes over alt på Bali og i de amerikanske sydstater, hvor jeg har tilbragt størstedelen af mit forår. Hvis I ikke har smagt dem med parmesan, så er det bare om at komme igang 🙂

an-exceptional-salad-dressingSalad with an unusual coconut oil dressing: Jeg er evigt og altid på udkig efter nye og spændende salater og den her skal helt sikkert snart på bordet. Den dressing lyder jo SÅ lækker.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Små kokosfrikadeller med chili og søde kartofler fra Vanløse Blues: Maria er dronningen af vegetariske retter og jeg er virkelig imponeret over, hvordan hun kan blive ved med at diske op med nye af slagsen. De her her har været på min to-cook-liste, siden hun delte opskriften.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments