FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Zucchini Noodles with Basil pesto, Roasted cherry tomatoes, and Walnut parmesan fra The Green Life: Da jeg spottede den her opskrift gik det op for mig, at det simpelthen er alt alt for lang tid siden, at jeg sidst har brugt min spiralizer. Der nok går nok også flere uger, før jeg kommer til at skulle lave en hurtig hverdagsret igen, men når tiden kommer, så vil jeg huske på den her.

ret5Spiced Chicpea fritters fra Naturally Ella: Vegetarbøffer er altid en god idè og jeg er på evig jagt efter nye af slagsen. De her er nok en form for falafel og er indholder et begrænset antal af ingredienser og der ud til at være forholdsvis nemme at lave.

ret2White Garlic Cashew Cream Pizza fra Making thyme for health: Når ord som Pizza og Cashew indgår i en og samme opskrift, så kan det næsten kun ende godt.

ret3Risfrikadeller og blomkålssalat grepe, Avocado, hindbær og estragon fra Vanløse Blues: Tilbage til det der med vegetarbøffer. Her kan man altid regne med Maria fra Vanløse Blues og hendes seneste bud, ser og helt enormt lækkert ud! Normalt er jeg ikke så meget til Ris, men i den her kombination, er det som om at de pludselig får en helt anden funktion.

ret4Vegetarian lunch, three ways fra Naturally Ella: Jeg ved ikke helt om man kan kalde det her for en opskrift, men indlægget indeholder tre ret gode og lækre bud på nemme og hurtige hverdagsretter. Og kan vi ikke godt blive enige om, at det er noget af det, som man aldrig kan få nok af.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments