FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Punjabi-style black lentils fra Smitten Kitchen: Den her ret minder mig om, at det er alt alt for lang tid siden, at jeg sidst har lavet noget med linser. En kæmpe fejl, for det er unægteligt en af mine yndlingsting. Og så tror jeg altså heller ikke, at den bliver mindre lækker med sådan en omgang creme fraiche 🙂

ret2

Vegan Kung Pao Chicken fra Lazy Cat Kitchen: Det samme gælder faktisk aubergine. Det spiser jeg altså også alt for lidt. Jeg har faktisk ofte lidt svært ved lige at finde ud af, hvordan jeg skal tilberede dem, men efter at have set den her opskrift, så ved jeg godt hvad jeg skal gøre næste gang.

ret3Lentil Sheperd’s pie with Sweet Potatos fra Naturally Ella: Lige lidt flere linser og så i en smuk forening med den gode gamle klassiker, Sheperd’s Pie. Den originale version kan jo godt blive en anelse tung og voldsom, men den her er trods alt et lidt sundere alternativ.

ret4Roasted Sweet Potato Salad With Lime Crema fra Budget Bites: Mit mad-hjerte slog altså lige et ekstra slag, da jeg så det her billede. Holy moly for en lækker omgang, der kun indeholder helt igennem lækre ting.

ret5

Avocado Basil Pesto Zucchini Noodles fra Hummusapien: Så pænt, simpelt, nemt, sundt og helt sikkert også enormt lækkert. Det her er helt sikkert en af de retter jeg kaster mig over, næste gang jeg kommer hjem fra en lang dag og det hele bare skal gå lidt hurtigt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments