FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret3Mediterranean Roasted Red Pepper Pizza fra Half Baked Harvest: Mit forhold til Pizza er lidt sjovt, for i bund og grund, så er det nok min ultimative livret og sådan har det været hele mit liv. Alligvel forsøger jeg ofte at undgå pizza-steder, når jeg går ud, ganske enkelt fordi jeg elsker det så meget, at jeg ikke kan kontrollere det og ender gang på gang med at spise hele pizzaen. Det kan man godt få lidt ondt i maven af 😉 Men bare synet af den her, får mine tænder til at løbe i vand!

ret4Sweet Potato Black Bean Enchilada fra Ambitious Kitchen: Alt det bedste samlet i en pandekage. Så kan man jo næsten ikke bede om mere.

ret1Barbecue Chickpea & Sweet Potato Polenta Bowls: Er det bare mig, eller er polentaen ved at få lidt af en revival? Fint med mig, for det smager fantastisk. Jeg har ikke gjort mig specielt meget i det endnu, men så kunne man jo passende starte med sådan en omgang her.

ret2Blomkåls Hot wings med kokos og karry og Mango chili-dip fra Vanløse Blues: De her har jeg faktisk allerede lavet. Det gjorde jeg i går og I må love mig at gøre det samme. Det er slet ikke til at forstå hvor lækre de er og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal lave dem 😉

ret5Cilantro Sweet potato Trostadas fra Naturally Ella: Korriander, brød, sweet potatos og søde kartofler. Behøver jeg siger mere?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments