FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Mexican-Style Pizza with Sweet Potato Crust fra Oh My Veggies: Søde kartofler møder det mexicanske køkken og bliver til en Pizza!! Jeg kan ikke finde èn eneste ting ved den her opskrift, som ikke lyder helt fantastisk.

ret3Cheddar Jalapenos Cornbread Waffles With Chili con Queso dip fra Snixy Kitchen: Nu elsker jeg jo cornbread mere end noget andet, men havde ikke lige overvejer, at de også kan laves som vafler. Det må prøves meget snart og så lyder den der dip lidt for lækker. Personligt vil jeg nok gøre den vegetarisk. Jeg har lidt svært ved at se, hvad kalkunen laver deri 😉

ret1Vegan Spinach & Artichoke Dip fra Oh my Veggies: Artiskokker er en af de grøntsager, som jeg aldrig har gjort mig specielt meget i. Ikke fordi de smager grimt, men jeg har altid synes, at de var lidt mærkelige og havde en underlig konsistens. Den her tip lyder virkelig interessant og jeg har på fornemmelsen, at det kan gå begge veje. Enten smager den himmelsk eller også er den på grænsen til ulækker. Det må komme an på en prøve 😉

ret4Zaatar Spiced Cauliflower “Bagels” fra Dishing up the Dirt: Det virker som om, at mulighederne med blomkål er uendelige. Jeg bliver ved med at støde på nye opskrifter og senest har den her fanget min opmærsomhed. Kan man virkelig lave Bagels af blomkål??

ret5

Broccolisalat med Gurkemaje-appelsin dressing og dukkah fra Vanløse Blues: Sidst men ikke mindst, skal vi have en af Marias geniale opskrifter. Broccoli, der møder en masse fantastiske ting fra østen og mellemøsten. Det kan næsten kun ende godt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments