ALWAYS BE A UNICORN

SAVED ITEMS

saved-kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hej alle zusammen og hjertelig velkommen til denne uges Saved Items. Sådan en omgang skal I naturligvis ikke snydes for, bare fordi jeg render rundt i Berlin. Traditionen tro, har jeg fundet 9 af mine favorit-sager og hvis jeg skal være helt ærlig, så var det faktisk ikke helt nemt denne gang.

Ikke fordi der ikke er pæne ting at vælge mellem, men fordi vi befinder os i en lidt svært tid, sådan rent sæsonmæssigt. Der er stadig 100 år til at vi kan smide vinterjakken, men man er også bare helt færdig med strik og varme sager. Eller er det bare mig? F. eks har jeg virkelig meget lyst til at købe den fine ternede nederdel (nummer 7) men hvornår vil jeg lige få den brugt?

Samlingen lugter i det hele taget lidt af forår og det er måske liiiiidt tidligt at begynde at tænke på den slags. Nummer 9 ligger faktisk allerede på posthuset og venter på mig, sammen med alle de andre ting, som jeg bestilte i sidste uge. De nåede selvfølgelig ikke at komme inden jeg rejste til Berlin. Selvom jeg bestilte med express. Post Danmark (eller Nord?) kan man altid regne med 😉

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALWAYS BE A UNICORN