FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret5Baked Eggplant Parmesan with creamy Polenta fra Joy The Baker: Jeg har virkelig optur over, at Polenta for alvor er ved at komme frem. I sig selv, smager det ikke af specielt meget, men sat sammen med de rigtige råvarer og krydderier, kan det gøre noget fantastisk. Den her kombination med aubergine og parmesan skal jeg helt sikkert prøve en dag.

ret4Roasted Carrot Sandwich with Sunflower cream fra Naturally Ella: En gulerodssandwich, simpelthen. Det havde jeg aldrig overvejet at kaste mig ud i og om det smager ligeså godt som det ser ud, det må næsten komme an på en prøve. Det som tiltrækker mig mest ved opskriften, er dog den såkaldte “sunflower cream”. Den lyder virkelig lækker.

ret3Crockpot Thai Broccoli Chricken Curry fra Half Baked Harvest: Her om vinteren er der næsten ikke noget bedre, end de varme og krydrede retter. Især de Thai-inspirerede af slagsen, har en særlig plads i mit hjerte.

ret2Enchiladas Verdes fra Skinnytaste: En anden ting, som altid er en sikker vinder hos mig, er enchiladas. Eller hvad man nu kalder dem? Vi kan også bare sige mexicanske panderkage, med fyld – så er alle vist med 😉 Den her udgave ser enormt lækker ud og indeholder alt det gode.

ret1

Snaskede blomkåls hit wings fra Vanløse Blues: De her banditter har været på min to-do liste, lige siden, at Maria delte opskriften. Hun bliver ved og ved med at udvide min horisont for grøntsagernes muligheder og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de her også er et kæmpe hit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments