FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Coconut Green Curry fra Minimalist Baker: Min kærlighed til det asiatisk køkken vokser og vokser og en green curry går man aldrig galt i byen med. Den her er lidt anderledes end de traditionelle opskrifter og så er det i det hele taget bare meget grøn 😉

ret2White Bean Masala Smother Sweet Potato fra Naturally Ella: : Mmmmm… Sweet potato, kikærter, bønner og en hulens masse mellemøstlige krydderier samlet i èn ret.

ret3Roasted Cauliflower Mac & Cheese fra Vanilla and bean: Mac & Cheese er nok en af de retter, som kan samle de fleste. Eller i hvert fald en af dem, som rigtig mange kan lide. Det vil dog være synd at kalde den sund, men skifter man noget af pastaen ud med blomkål, som her, så er vi da et lille stykke af vejen 😉

ret6Marrocansk gulerodssalat fra Emma Martiny: Den her salat har været på min liste siden første gang jeg så den. Den er simpelt, nem og helt sikker fyldt med smag. Det eneste den nok kræver er en foodprocessor (eller enormt meget tålmodighed). Sådan en har min mor heldigvis, så mon ikke den bliver prøvet her i juleferien.

ret5Chimichurri potato with pinto beans fra Naturally Ella: Alene billedet får mine tænder til at løbe i vand. Det ser simpelthen så godt ud og det der chimichurri har jeg aldrig lavet eller smagt, så det må jeg se at få gjort noget ved.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments