FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Jeg kan godt fortælle jer, at jeg pt lider af de helt store madlavningsabstinenser. Det er over to uger siden, at jeg sidst har lavet noget vildere end en kop kaffe i et køkken og jeg kan godt fortælle jer, at jeg trænger. Heldigvis kommer min veninde og spiser i aften og der er simpelthen så mange ting, som jeg har lyst til at lave, at jeg ikke kan tage en beslutning. Det kunne meget vel gå hen og blive en af nedenstående retter <3
ret3Middle Eastern Cauliflower & Brussel sprout salad with Miso almond hummus fra The Brick Kitchen: Overskriften siger næsten det hele. En lækkert salat, med alt det jeg holder aller mest af og så lyder en hummus med mandel og miso altså ret spændende 😉

ret5Sweet Potato morning glory muffins fra dishing up the dirt: Jeg er ikke den helt store kagespiser og bager meget sjældent. Alligevel er der noget over de her, som fanger min opmærksomhed. Måske fordi de bl.a indeholder sød kartoffel 😉

ret2Maple Miso tempeh cutles fra Og my Veggies: Her var det klart billedet, som fangede min opmærksomhed, men da jeg læste opskriften, blev jeg lidt mere nysgerrig. Jeg har aldrig lavet noget med tempeh – har I? Jeg ved ikke engang om man kan få det i Danmark, men det må jeg heller lige se at få undersøgt.

ret1Indisk Dahl med græskar, Aubergine og spinat fra Vanløse Blues: Dahl er afgjort en af mine yndlingsretter om vinteren og det er jo en ret, som kan varieres på et hav af forskellige måder. Marias nyeste version lyder alt for lækker og så indeholder den selvfølgelig en masse grøntsager.

ret4Millet & black lentil stuffed delicata squash fra The Full Helping: En squash fyldt med linser og hirste, lyder slet ikke dumt. Jeg tænker også, at det kun er fantasien, som sætter grænser og har man ikke lige en masse hirse på lager, så kan det sagtens skiftes ud med quinoa eller andre kornprodukter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments