FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret3Sweet Potato Gnocchi fra Pinch of Yum: Hvor lækkert ser det her ikke lige nu? Da jeg spottede opskriften, tænkte jeg straks, at det måtte være en af de lidt mere komplicerede. Der tog jeg fejl – den indeholder et minimum af ingredienser og kunne godt gå som en ret simpel og lækker hverdagsret.

ret2Vietnamesiske grillspyd med kålsalat fra Foodfanatic: Mad fra østen er altid et hit i min bog og hvis I vidste hvor meget jeg glæder mig til snart at sidde i Thailand og spise the real deal. Her er det faktisk kålsalaten, som har fanget min opmærksomhed. Jeg er jo ikke den helt store kødspiser. Når det så er sagt, så lyder de altså ikke helt dumme, de der grillspyd 😉

ret1Vegan Meatballs fra Green Kitchen Stories: Som jeg har nævnt et utal af gange, er jeg altid på jagt efter nye og spændende vegetarbøffer. De her er vel en slags falafel – men det gør dem bestemt ikke mindre attraktive.

ret5Butternut Squah and Feta Gratain fra Closet Cooking: Jeg har lavet alt for få ting med butternut squash i år. En kæmpe fejl, for det er jo en ret fantastisk grøntsag. Det må jeg se og få lavet om på og det kunne jo meget passende gøres, med sådan en omgang her.

ret4Homestyle vegan grits with tempeh sausage & brussels sprouts fra The full Helping: En god omgang stegnte grøntsager og et hav af gode krydderier, er en sikker vinder. Derfor skulle den her også lige med.

Kan I have en skøn mandag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments