FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Sweet Potato Galette fra How Sweet it is: SLAP af, hvor lyder den bare alt alt for lækker. Det er en af de retter, som mere eller mindre har det hele og den skal jeg altså lave hurtigst muligt.

ret3Quinoa-gulerodsdeller fra Kitchen by Eve: Det er som om, at der er uendelige muligheder, når det kommer til vegetarbøffer. Jeg er evigt og altid på udkig efter nye af slagsen og de her er et godt og spændende bud, som jeg tror smager helt fantastisk.

ret5Roasted cauliflower with pumpkin seeds fra Smitten Kitchen: En simpel, lækker og virkelig synd lille snack.

ret4Lentil Eggplant Lasagna fra Minimalist The Baker: Jeg har spist så meget lasagne i mit liv, at jeg faktisk har fået nok. Det er i hvert fald sjældent en af de retter, jeg kaster mig ud i. Alligevel synes jeg, at den her opskrift er lidt tiltalende og den der Ricotta-sauce, lyder altså ret lækker.

ret1Vegan Zucchini Fritters fra The Full Helping: Igen; vegetarbøffer – jeg kan ikke få nok og de her er både simple og ret pæne at se på.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments