FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Jumbo Butternut Squash Ravioli with Kale Pesto fra Pinch of Yum: Normalt er jeg faktisk ikke den helt store pastafan. Altså det smager da godt, men jeg kan bare komme i tanke om mangle flere ting, som jeg hellere vil have. Brød f. eks 🙂 Men lige den her opskrift lyder altså virkelig lækker og så er alt med Butternut Squash næsten altid et hit.

ret3Root Vegetable Cassoulet fra Naturally Ella: En ægte efterårsret, som er fyldt med alt det bedste fra Årstiden. Efter en kold og lang dag, findes der næsten ikke noget bedre, end en masse varme rodfrugter, fyldt med smag, saft og kraft.

ret5Italian Quinoa and Lentils fra The Full Helping: Det her kunne godt lyder som den helt perfekte hverdagsret. Der er et minimum af ingredienser og så har jeg på fornemmelsen, at den kan laves på forholdsvis kort tid.

ret2One Pot Spicy Sausage and Kale Soup fra Eat Yourself skinny: Endnu en af de gode og varme retter og så er alt med Majs lidt af et hit, hvis I spørger mig.

ret4Beer Cheese Soft Pretzel Garlic Bread fra How Sweet it is: Den bedste til sidst. Det her er nok ikke verdens sundeste ret, men overvej lige hvor lækkert det ser ud. Hvis man er ligeså glad for ost og brød som jeg er, så bliver man næsten nødt til at kaste sig ud i sådan en omgang på et tidspunkt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments