FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Chipotle Black Bean Bean fra Naturally Ella: Det overordnede tema for det her indlæg, må afgjort være lune, smagfulde og krydrede simreretter og personligt er det lige præcis den slags mad, jeg har lyst til for tiden. Vi starter med en helt klassisk chili – en vegetarisk en af slagsen og det går man aldrig galt i byen med.

ret5Cornbread-topped Skillet Chili fra Sallys Baking Adddiction: Mmmm.. det her kunne godt lyde som en lidt heftig fætter og normalt forsøger jeg egentlig at gå udenom de helt tunge retter. Men altså, sig cornbred til mig èn gang og jeg er klar til at smide alle mine principper på hylden 😉

ret3Curried Red Lentils Sweet Potatos Stew fra Love & Lemons: Og så til en lidt lettere en af slagsen. I det hele taget, er det her en af de opskrifter, som nærmest kun indeholder ting, jeg holder af. Den er forholdsvis simpel og jeg er sikker på, at den vil udgøre en helt perfekt hverdagsret.

ret1Autim Lima Bean and Butternut Squash Succotash fra The full Helping: Butternutsquash er en af de råvarer, som jeg har gjort mig enormt lidt i. En kæmpe fejl, for de smager jo himmelsk og nu hvor det endda er højsæson, så er der ingen undskyldning længere. Jeg kunne jo passende startede med den her opskrift.

ret4Cremet hokkaidosuppe med chili, koriander og cremefraiche fra Kitchen by Eve: Jeg bliver aldrig den helt store supper-spiser eller suppe-fan, men der er èn ting, som kan få mig til ændre mening og det er hokkaidosuppe. På en kold efterårsdag, sammen med cremefraiche og lækkertbrød, så findes der simpelthen ikke noget bedre.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments