SAVED ITEMS

OFF TO LALA LAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERAENDELIG er dagen kommet, hvor jeg igen sætter kursen mod Californien. Her skal jeg tilbringe de næste 9 dage i solen og dyrke den californiskelivsstil så meget som overhovedet muligt. Siden jeg rejste rundt derovre sidste sommer, har jeg haft den vildeste længsel efter at komme tilbage. Der er bare noget helt helt særligt over det sted. Jeg glæder mig SÅ meget til at spise på alle de fantastiske spisesteder, gense nogle af mine venner og ikke mindst til at have det alt for nice på The Standard.

Det bliver ikke mindre godt af, at jeg skal afsted med min yndlings rejse-buddy, Kat. Vi skal afsted i samarbejde med WOWair, så vi får endda også et lille pitstop på Island senere i dag. Dagene skal bruges på at opleve byens små skjulte skatte, så vi kan lave nogle rigtig fine guides og dele med jer. Planen er også, at vi tager et smut ned til San Diego over weekenden – et sted jeg endnu ikke har været, men som altid har været på min liste.

Jeg har planlagt et par indlæg til jer, så der ikke bliver helt stille indtil jeg får mulighed at kigge ind fra over there. Men husk lige at følge med henne på de sociale; Instagram og snapchat (Miekirstine) Der bliver der med sikkerhed ikke stille.

Vi ses på den anden side <3

1 kommentar

  • Rikke

    Hvis du ikke allerede har lange lister over gode steder i San Diego, så sig til! Jeg boede i Mission Beach ude ved kysten et halvt år ifbm studie og elskede det. Længes også SÅ meget, at serier og film fra Californien kan gøre længslen helt fysisk. Anywho.. Hvis du mangler SD tips, så sig til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS