FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret4Smash-and-toss roasted potato salad fra 101 Cookbooks: Kartofelsalaten er en af de opskrifter, jeg nærmest har glemt alt om og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet en. Jeg fik en ret vild craving, da jeg faldt over den her opskrift og den tage ligesom retten til et højere niveau – både hvad angår udseende og ingredienser.

ret3Golden french lentil Stew: Når det er koldt udenfor, så ved jeg næsten ikke noget bedre, end de retter, som skal stå og koge i lang tid og som optager smagen fra alle krydderier. Så snart kulden for alvor melder sin ankomst, så skal jeg kaste mig ud i sådan en omgang.

ret2Green pea fritters fra Green Kitchen Stories: Som jeg vist nok har nævnt en million gange før, så er jeg evigt og altid på jagt efter nye og spændende vegetarbøffer og bliver gang på gang overrasket over, hvor mange muligheder der er. Eftersom jeg også er blevet rigtig glad for ærter, så vil det være rimelig oplagt for mig, at kaste mig ud i sådan en omgang her snart.

ret5Middle Eastern “Nachos” with Spiced Chickpeas fra not without salt: Alene navnet på opskriften, fanger min opmærksomhed. Det lyder simpelthen for en alt for lækker omgang og selvom den bygger på nogle kiks, som man helt sikkert ikke kan finde hjemme i Danmark, så tænker jeg, at den vil kunne laves med at hav af alternativer. F.eks fladbrød eller ristede pitabrød.

ret1DIY Burrito Bowl fra Oh She Glows: Åh manner, hvor er det bare alt for lang tid siden, at jeg sidst har spist en omgang rigtig lækker mexicansk mad og den her opskrift gør bestemt ikke min craving mindre. Godt at jeg rejser til Californien lige om lidt, for ingen kan lave mexi-mad som de kan der. Det skulle da lige være i Mexico, men der har jeg aldrig været 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments