FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

opskrift5Smoked mango pork Quesadillas fra Half Baked Harvest: Findes der noget bedre end Quesadillas? Jeg tror det faktisk ikke og nu hvor jeg lige tænker over det, så topper det altså også listen over min favorit-junkfood. For det er vel en slags junk food, er det ikke? Anyways, så blive min Quesadilla-lyst ikke mindre af den her opskrift.

opskrift3Harrisa roasted chickpea bowl fra Naturally Ella: Alt med kikærter, har en bestemt plads i mit hjerte. Det har I nok luret og jeg er altid på udkig efter nye tilberedningsmuligheder. Her er en ny, som jeg meget gerne vil prøve snart.

opskrift4Healthy Garlic Herb Chicken salad fra Pinch of Yum: Den her salat kan kun være en succes. Den er simpel, totalt overskuelig og så har den en dressing, som jeg uden tvivl snart skal kaste mig over.

opskrift2Burrito with lentils and basil basil vinaigrette fra Smitten Kitchen: Endnu en salat, som er helt perfekt til den nuværende årstid, hvor squash f. eks kan erhverves til ingen penge. Derudover lyder det også enormt tiltalende, med sådan en omgang burrata.

opskrift1Marrokanske forårsruller fra Vanløse Blues: Jeg havde svært ved at få armene ned, da jeg læste den her opskrift. Jeg har ikke prøvet den endnu, men jeg er 99,9% sikker på, at den smager himmelsk. Kort sagt, så indeholder den alt det gode og alle mine favorit-råvarer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments