FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Chicken tacos with grilled corn fra How Sweet it is: Alene billedet, får mine tænder til at løbe i vand og det er især opskriften på den der guacamole, som fanger min opmærksomhed. Den lyder jo ALT for lækker.

ret3Chickpea deli salad fra Naturally Ella: Jeg er evigt og altid på udkig efter nye måder at bruge kikærter på. Det er lidt som om, at de er uendelige og min seneste opdagelse er den her salat.

ret5BBQ chicken sweet potato Pizza fra Pinch og yum: En pizzadej lavet på sød kartoffel?? Det lyder næsten for godt til at være sandt, gør det ikke? Det er i hvert fald noget, jeg meget snart skal kaste mig ud i.

ret1Cheddar cornbread waffle fra Half Baked Harvest: De der amerikanere kan altså noget med cornbread og selvom den her vaffelopskrift lyder en lille smule kompliceret, så har den inspireret mig til eksperimentere med en lidt mere simpel version.

ret4Små sunde Pizza kiks fra Vanløse Blues: Jeg fortalte allerede lidt om mit forhold til kiks og snacks, da jeg delte min opskrift på kikærtekiks i går. Maria fra Vanløse blues har netop disket op med de her Pizza-kiks, som skal laves, så snart jeg har spist de andre.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments