FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret4Parmesan Crusted Chicken Salad fra How Sweet It Is: I bund og grund, er det jo egentlig en klassisk caesar-salat, vi har at gøre med her. Dog i en opgraderet version. Egentlig er det en af de salater, jeg altid går udenom, når jeg er ude og spise og den er at finde på menukortet. Nok fordi jeg fik lidt for mange på de klassiske cafèer tilbage i 00’erne 😉 Men altså, sådan en parmesandressing smager jeg jo egentlig ret fantastisk.

ret1Asian Cucumber Salad fra Two Peas & Their Pod: En klassisk hjemmelavet agurkesalat er simpelthen en af de lækreste sommersalater, jeg kan komme i tanke om. Når den så også lige bliver opgraderet til en asiatisk version, så kan det kun ende fantastisk.

ret5Beet & Berry Oats fra Green Kitchen Stories: Mon ikke man vil få en lille smule mere lykke ind i hverdagen, hvis man kunne starte hver dag med sådan en omgang her?

ret3Tomato and Zucchini Galette fra Half Baked Harvest: Det er alt alt for lang tid siden, at jeg sidst har lavet en galette. Det skal der snart laves om på og så kunne det meget vel være den her opskrift, som står for skud.

ret2Feta and fresh herb bread fra Chocolate & Zucchini: Brød, feta og friske krydderurter! Hvad mere kan man ønske sig? mine tænder løber i vand, når jeg læser opskriften.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments