FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1BBQ Chickpea Sandwich fra Naturally Ella: En sandwich med kikærter og BBQ-smag – den havde jeg ikke selv lige udtænkt, men det lyder altså ualmindeligt lækkert.

ret3Pulled pork bowl med krydrede ris, bønner og mangosalat fra Loui & Bearnaisen: Mine øjne bliver simpelthen aldrig træt af at kigge på de her farverige og flotte bowls. Det gælder både Acai bowls med friske frugter og dem med salater, kød og grøntsager. Jeg er helt sikker på, at mine smagsløg ville få det ret vildt over den her version. ret2Feta/Spinat muffins fra Twin Food: Madmuffins går man altså aldrig galt i byen med og de kan spiste til de fleste måltider. Og ja, så smager de selvfølgelig fantastisk.

ret4Linsebøffer fra Det gröna skafferiet: Jeg kan ikke lave sådan et indlæg her, uden at have en eller anden form for vegetarbøffer med. I dag er det en version med linser og en masse andre gode ting.

ret5Healthy Zucchini bread fra Cookie and Kate: Det er højsæson fra Squash og hvis I spørger mig, så er det altså en af de mest geniale grøntsager, som kan bruges til er hav for forskellige ting. I år vil jeg helt sikkert kaste mig ud i sådan en omgang her .

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments