FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Min lyst til at lave mad, er større end den længe har været. Jeg er altid top-inspireret og craver alle mulige forskellige ting, når jeg kommer hjem fra rejser, men i den her omgang er lysten lidt større end den plejer. Vi spiste godt i Kroatien og jeg har bestemt ikke manglet noget, men vi har også at gøre med et land, hvor der bliver serveret rigtig meget kød og fisk og som ikke går voldsomt meget op i deres grøntsager. Efter en uge begyndte jeg virkelig at savne kikærter, hummus, lækre salater. Jeg har et pakket program de næste par dage, så det ser “desværre” ikke ud til, at jeg kommer i køkkenet lige med det samme. Men når jeg gør, så er der naturligvis et hav af opskrifter, jeg gerne vil kaste mig ud i og i dag får I selvfølgelig fem af dem ?
ret3Vegan Caesar salad fra Oh shw glows: Hvem kan ikke lide god en god klassisk caesar salat? Jeg har i hvert fald altid været enormt glad for den ualmindeligt gode parmesan-agtige dressing. Lige for tiden forsøger jeg at holde mig fra alle mælkeprodukter, i forbindelse med behandlingen af min hud og det betyder desværre også ingen ost. Det er klart det produkt, jeg savner mest i min hverdag, men heldigvis findes der mange alternativer, som kan frembringe den samme salte, cremede og lækre smag. Mon ikke dressingen her kunne være en af dem? Og en caesar salat med kikærter! What’s nok to love?

ret5Lilla spidskålsalat med en masse andre fantastiske ting, fra Vanløse Blues: Der har været stille henne hos Vanløse Blues, den seneste tid, men heldigvis kun fordi Maria har haft travlt med at lave hendes næste kogebog, som jeg naturligvis glæder mig ualmindelig meget til at bladre i. Hun er endelig begyndt at diske op med opskrifter henne på bloggen og den her salat, får på alle tænkelige måder mine tænder til at løbe i vand.

ret1Grilled Chicken Satay fra Skinnytaste: Som I nok ved, er det sjældent at jeg kaster mig ud i opskrifter med kød, men når jeg gør, så er en omgang Chicken Satay min absolutte favorit. Da jeg var i Thailand tidligere på året, var det klart noget af det jeg spiste mest af og det er som om, at det altid fungerer og bare er en sikker vinder.

ret4Naanbrød med falafler og dressing fra Stinna: Naanbrød og falafler i en samlet kombi. Behøver jeg sige mere?

ret2Carrot Rica Noodle Bowl with Tahini sauce fra Naturally Ella: En af de lidt mere fyldige salater, som ganske enkelt lyder alt for lækker. Den er simpelt og kræver et minimum af ingredienser – det er især dressingen, der tiltaler mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments