FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret15 Ingredient Chicken Tikka Masala fra Pinch of Yum: Mmmm, Indisk mad er altid en sikker vinder, men ofte kan man godt blive en smule skræmt af de mange ingredienser, opskrifterne ofte indeholder. Eller er det bare mig? Pinch Of Yum kan man altid regne med og her disker hun op med en Tikka Masala, der kun indeholder fem ingredienser. Whats not to love?

ret3Linsebøffer fra Det gröna skafferiet: Jeg erklærer ofte min kærlighed til vegetarbøffer og her er endnu en opskrift, som jeg meget snart skal kaste mig over.

ret2Healthy Zucchini Bread fra Cookie and Kate: Personligt er jeg fan af alt hvad der indeholder Squash og lige nu kan de købes til ingen penge. Hvorfor skulle man så ikke kaste sig ud i sådan et lækkert brød?

ret5Roasted Zucchini burgers fra Half Baked Harvest: Endnu et bud på en god vegetarbøf og her i skøn symfoni med med en burger?

ret4Pulled Pork Bowl med krydrede bønner, ris og Mangosalat fra Loui & Bearnaisen: Et godt bud på en salat, der mere eller mindre har det hele og som snildt kan udgøre et helt måltid.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments