FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1Chickpea Shawarma dip fra Minimalist The Baker: Bare navnet får mine tænder til at løbe i vand og jeg tænker, at vi har at gøre med et udmærket alternativ til en klassisk hummus. Dog en smule mere kompliceret, men at dømme ud fra ingredienslisten og de smage, der bliver sat sammen, kan det kun være arbejdet værd.

ret310-minute Pad Thai Zoodles fra Rachlmansfield: En Pad thai på 10 min? What’s not to love? Næste gang jeg kommer sent hjem og ikke orker det store køkkenarbejde, så kommer den her helt sikkert på menuen.

ret2Blueberry oatmeals snack bars fra Hummusapien: Det er faktisk sjældent, at jeg har en sød opskrift med i de her indlæg og det skyldes ganske enkelt, at jeg ikke er det helt store kage-menneske. Jeg elsker søde ting, men så er det mere i form af klassisk chokolade eller noget simpelt slik. MEN jeg har altid haft en svaghed for alt hvad der har at gøre med granola og müsli og derfor måtte jeg lige kigge nærmere på den her opskrift og jeg har ikke helt kunne glemme den siden.

ret4Grillede peberfrugter med quinoa fra Kitchen by Eve: Grillede peberfrugter er lidt af en klassiker og er noget af det tilbehør, jeg holder rigtig meget af. Her er en sund, og virkelig lækker udgave.

ret6Salat med jordbær, quinoa og pistacienødder fra Loui og bearnaisen: Jordbær betyder sommer i Danmark og sådan smager de også lige for tiden og personligt kan jeg slet ikke få nok af dem. Lige nu spiser jeg dem oftets til morgenmad, men efter at have set den her salat, skal de også prøves på den måde.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments