FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Det er ved at være rigtig længe siden, at jeg sidst har lavet et af de her indlæg, hvilket er lidt af en fejl. Det er nemlig afgjort de mest populære her på bloggis, så jeg fortsætter, så længe I bliver ved med at læse dem 😉 At der så ikke har været så mange af dem, her den seneste tid, skyldes i bund og grund, at min hverdag har været en del anderledes end den plejer. Rejser og et hav af middagsaftaler har gjort, at madlavning ikke har fyldt det store i min verden og jeg har nærmest spist ude hver eneste dag, i løbet af den seneste uges tid. Selvom det er noget, jeg VIRKELIG elsker og værdsætter, så savner jeg faktisk også at gå i krig i køkkenet.

På mandag rejser jeg ud i verden igen, så der går nok lige lidt tid, før det bliver relevant. Men når det gør, så er listen af opskrifter der skal prøves lang. Her får I, traditionen tro, fem af dem ♥
ret2Panzalla with Marinated chickpeas and Chimichurri fra How Sweet it is: En god of fyldig salat, går man aldrig galt i byen med og når den så både indeholder kikærter og brød, så kan den umuligt gøre andet, end at tilfredsstille mine smagsløg.

ret4‘Kale Guacamole fra Cookie + Kate: Jeg kunne leve af dip. Hvis jeg en dag kom den uheldige situation, at jeg skulle leve af flydende kost, så vil jeg kun spise dip. Jeg er altid på udkig efter nye af slagsen og eksperimenterer også gerne herhjemme. En Guacamolde med kål havde jeg dog ikke lige overvejet, men med alle de andre fantastiske ting, som den indeholder, så kan det kun blive en succes.

ret1Avocado veggie spring rolls fra Half Baked Harvest: De her vil være den helt perfekte forret til en sommermiddag. Sunde, flotte og fyldt med lækre grøntsager.

ret5Pakker med spinat og fetaost fra Twinfood: Det er næsten pinligt at indrømme, men jeg har faktisk aldrig nogensinde lavet noget med filodej. Spørg mig ikke hvorfor. Hos Twin Food bliver det brugt en del og efter den her opskrift, så tror jeg snart, at jeg vil gøre dem kunsten efter.

ret3Cucumber yogurt Raita fra Smitten Kitchen: I ved jo nok, at jeg har en vanvittig stor kærlighed til at mellemøstlige køkken og der kan man ikke komme uden om en god klassisk Raita. Eller er det egentlig ikke en indisk ret? Anywho, Raita smager fantastisk, tager sådan ca. to sekunder at lave og passer nærmest til det hele.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments