FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Når jeg kommer hjem fra en længere rejse, så glæder jeg mig næsten altid til at lave min egen mad. Sådan har jeg det også lidt i denne omgang, men kun lidt, for Bali er jo lidt af et farverigt og fantastisk madmekka. Jeg kan stadig blive helt glad, når jeg kigger på mit Instagramfeed 🙂 Jeg kan i hvert fald sagtens slå fast, at jeg på ingen måde føler, at jeg har brug for en detox, fordi jeg har levet af crap. Maden dernede var simpelthen så sund, frisk og helt fantastisk.

Det har naturligvis givet mig en masse inspiration og mange af de ting jeg fik og smagte dernede, vil jeg gerne forsøge at lave selv. Jeg har f. eks købt et par kokosskaller med hjem, så jeg kan forsøge at efterligne den her omgang.

Men i dag skal det faktisk ikke handle om maden på Bali. Jeg har nemlig bikset et godt og klassisk “fem opskrifter der skal prøves-indlæg” sammen, for nettet er stadig proppet med fantastisk mad og geniale opskrifter.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Indtisk karrygryde med sweet potatos fra Maria Vestergaard: Indisk mad går man aldrig galt i byen med og jeg er vild med, at det kan varieres på et hav af forskellige måder. I bund og grund, er det jo bare krydderierne, som udgør essensen. Den her opskrift er både overskuelig, sund og vegetarisk. Lige noget for mig.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Nemme koldhævede boller fra Cute Carbs: Som den brød-fan jeg er, er jeg altid på udkig efter nye og spændende brød-opskrifter. Den her opskrift er forholdsvis simpel og klassisk, men at dømme ud fra billederne, så får bollerne en fantastisk saftig og og vamset konsistens.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Chipotle sweet potato noodle salad fra Pinch of yum: Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg opdagede den her. Majs, sweet potatos, korriander og et hav af andre fantastiske råvarer. Den skal altså prøves ASAP.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Peanut sauce og sød/sur chili dip fra Valdemarsro: Intet kan gøre mig gladere end en god dip eller dressing. Peanut saucen i denne opskrift, kan kun smage som en bid af himlen.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Nudler i lime-ingefær sauce fra Stinna: Næst efter det mellemøstlige, er mit favoritkøkken det thailandske. Jeg ELSKER nudelretter og den syrlighed, de ofte indeholder. Uden at have smagt den, så kan jeg kun forestille mig, at den her ret har det hele.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments