FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Blomkålspizza med kikærter fra Half Baked Harves: Hvis jeg servede den her for min far, svoger eller enhver anden mand, så ville de nok være enige i, at det er en “pizza” vi har med at gøre. Det kan man så diskutere, for måske burde man bare lade pizza være pizza og så kalde sådan en her for noget andet. Men lækkert ser det altså ud. Og sundt, men det gør jo heller ikke noget 😉

ret3

Filopakker med tun og ricotta fra Twin Food: Twin Food har endnu engang lavet en lækker lækker hverdagsret, som jeg skal prøve hurtigst muligt. Egentlig spiser jeg jo ikke fisk, men lige tun, det kan jeg godt lide, så det her vil jo være en god mulighed for at give min krop lidt Omega 3 😉

ret1

Bagte falafler med hvidløg om mellemøstlige krydderier fra A cozy Kitchen: Der er falafler, der er brød og der er krydderier fra mellemøsten. Jeg er allerede fan.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Spinatlasagne med hytteost og pinjekerner fra Kitchen by Eve: Det er alt alt for længe siden, at jeg sidst har fået spinatlasagne. Flere år, tror jeg faktisk og det blev jeg først mindet om, da jeg så den her opskrift. Det er jo en fantastisk ret og den her udgave ser top-lækker ud.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Hummus wrap med Halloumi fra Naturally Ella: Man skulle næsten tro, at jeg kørte et lille wrap-tema i dag, men det er altså helt tilfældig. Den her opskrift skulle simpelthen bare med, udelukende fordi den indeholder Halloumi. Det er muligvis verdens bedste ost, hvis I spørger mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments