FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Opskrift5♥ Spicy southwest quinoa bowl fra Half Baked Harves: Det er jo ikke fordi opskrifter som den her er rocket science eller noget, man ikke har set før. Jeg bogmærker dem alligevel altid, for det fungerer perfekt som inspiration, når det skal gå lidt hurtigt og man skal bikse noget sammen, ud fra hvad man nu lige har.

Opskrift4♥ Roasted summer rolls fra Naturally Ella: Der er bare et eller andet, som fanger min øjne, når jeg ser kombinationen af rødkål og gulerødder. Eller det er jo nok nærmere deres farve 😉 Igen er det jo ikke en opskrift, som man ikke har set før, men det gør den bestemt ikke mindre appetitvækkende.

Opskrift3♥ Rødløgstærte med Rosmarin og Feta fra Stinna: Tærte er en af de ting, som jeg altid vender tilbage til, hvis jeg er helt ideforladt. Sådan en går man altså heller aldrig galt i byen med, når man serverer den den for sine gæster. Stinna laver altid de skønneste og simple hverdagopskrifter og jeg har efterhånden afprøvet en del af dem. De holder altid og jeg glæder mig til at prøveden her.

opskrift2♥ Curried Cauliflower wraps fra Naturally Ella: Karry, hummus og pitabrød, samlet i en og samme wrap. Det kan næsten kun ende godt (og pænt).

Opskrift1♥ Lentil Soup fra Pinch of Yum: Pinch of Yum er og bliver min yndlings grøntsags-guru (næst efter Vanløse blues, selvfølgelig) og en af hendes seneste opskrifter er den her linsesuppe, proppet med alt muligt lækkert, lige til at varme sig på, på en kold vinterdag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments