FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1♥ Sweet Potato Ministrone fra A Cup of Joe: Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg aldrig har være den helt store suppe-elsker. Det smager jo fint, men når der findes så meget andet lækkert mad, så er det bare synd at spise noget flydende 😉 MEN i ny og næ dukker der en opskrift op, som jeg ikke kan stå for og så bliver jeg alligevel lidt fristet. Den her er bestemt en af dem.

ret4♥ Simple vegetarian skillet lasagna: Som barn var lasagne min ultimative livret og jeg kunne spise det hver eneste dag. I dag er jeg dog vokset en smule fra retten. Eller det er jo en af dem, som altid fungerer hvis alt går galt, men det er ikke længere det første jeg craver, når jeg er ved at dø af sult.

Den klassiske er altid god, men nye versioner af retten, er endnu mere spændende og den her vegetariske udgave får på alle måder mine tænder til at løbe i vand.

ret5♥ Græske kyllingespyd fra Julie Bruun: Ih hvor blev jeg bare glad, da jeg så den her opskrift. Hver eneste gang jeg skal have gæster, har jeg lyst til at lave noget med hakket kylling, men jeg er altid lidt død for inspiration, for de klassiske kyllingedeller har man ligesom prøvet.

I det hele taget havde jeg næsten glemt alt om det græske køkken og det er jo synd og skam, for det er jo fyldt med himmelske retter. Behøver jeg sige Tzatziki?

ret2♥ Zucchini noodles with creamy avocado pesto fra Eat yourself skinny: Squashnudler er jo ved at være lidt af en klassisker i det sunde køkken. Personligt har jeg dog ikke noget imod at spise de ægte nudler eller pasta, men jeg er selvfølgelig stadig glad for min spiralizer 😉

Det som fanger mig mest ved den her opskrift er selvfølgelig også Avocadopestoen. Hvor lækker lyder den ikke lige?

ret3♥ Sweet potato – chickpea patties fra The kitchn: Søde kartofler og kikærter samlet i en og samme bøf. Behøver jeg sige mere??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments