FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Chicken Souvlaki fra The Iron you: Jeg ELSKER kylling på spyd og det er  altså altid en god løsning, hvis man f. eks skal have gæster og er totalt ideforladt. Et par spyd og en lækker salat fungerer altid og ser bare super flot ud. Desuden lyder den der feta-tzatziki alt for lækker. 

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Veggie Frittata fra Eat Yourself skinny: Tro det eller ej, men æg har faktisk aldrig været et basiselement i min køleskab. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, for jeg kan rigtig godt lide det. Det kunne være at jeg skulle se at få lavet om på det, og så kunne jeg jo meget passende starte med at kaste mig ud i den her Frittata.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Marokkansk gulerodssalat fra Vanløse Blues: Endnu en perle fra Vanløse Blues. Overskuelig, pæn, nytænkende og sikkert alt for lækker. Jeg kan også afsløre at I godt kan glæde jer til den næste Venindebog – det kunne jo være at Maria kigger forbi 😉

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Chickpea Shawarma fra Naturally Ella: Kikærter, brød og hummus. Whats not to love? Naturally Ella er ved at blive en af mine absolutte yndlingsmadblogs og jeg kan altså varmt anbefale at følge med, hvis man godt kan lide kikærter, gode krydderier og mad fra de varme lande. 

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Naanbrød fra Frk. Kræsen: Sidst men bedst. Min kærlighed til brød er uendelig og Naanbrød bliver jeg heller aldrig træt af. Jeg har aldrig prøvet at lave dem selv og havde egentlig ikke overvejet hvor nemt det kunne være. Det kribler i mine fingre efter at få mulighed for at prøve den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments