FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

RET4Mediterranean flatbread fra Naturally Ella: Man kan vel også kalde det for en lidt sundere pizza. Eller alternativ til Pizza, om man vil? Uanset hvad, så er det bare en virkelig pæn snack, som jeg tænker også vil fungere ganske godt, som en lille appetizer.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Chicken chili fra Smitten kitchen: Uhh… en slags chili con carne bare med kylling. Det lyder altså virkelig virkelig lækkert, hvis I spørger mig. Det er nok en af de opskrifter, som jeg vil kaste mig ud i på en søndag, eller en anden dag hvor jeg har god tid til at kaste en masse kærlighed på en god simreret.

RET5Ovnbagte grønne falafler fra Stinna: En af dem, som næsten ikke behøver en nærmere introduktion. I kender efterhånden mit forhold til falafler – og alle andre kikærte-baserede ting. Så da jeg så Stinnas opskrift på de flotteste grønne falafler, vidste jeg at det kun kunne gå for langsomt med at kaste mig ud i den.

RET2Fyldte peberfrugter med oksekød, chiafrø og cheddar fra Ravfood: Fyldte peberfrugter, eller andre fyldte grøntsager er vel egentlig lidt sådan en god klassisk hverdagsret? Det var i hver fald noget af det som vi ofte fik serveret, da jeg boede hjemme. Det er nemt og smager fantastisk og den her lidt mere avancerede udgave, lyder virkelig spændende.

RET3Korean BBQ Steak bowl fra Pinch of Yum: Pinch og Yum gør det igen igen. Personligt er jeg vild med de her spicy måltidssalater og jeg har svært ved at forestille mig, at denne ikke skulle smage ret fantastisk.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments