FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Healthy chicken parmesan quinoa bake fra Fit foodie finds: Det er højtid for lune retter og comfort food og jeg kunne forestille mig, at sådan en omgang her, både vil varme kroppen og smagsløg. I øvrigt er jeg lige kommet i tanke om, at det er alt alt for længe siden, at jeg sidst har spist parmesan.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Salat med ristede rodfrugter fra Naturally Ella: Titlen siger næsten det hele og jeg tænker, at det måske er det tætteste vi kommer på den perfekte vintersalat.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Spiralized gratin fra Skinny taste: I efteråret købte jeg en spiralizer og jeg blev mere eller mindre besat af at spiralize alt. Det er ved at være et stykke tid siden at jeg sidst har haft den i brug, men den her opskrift mindede mig om, at det kun kan gå for langsomt med at få den frem igen.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Linsesuppe fra A Beautiful Mess: Her har vi en rigtig pige-vinteret og den bliver jo næsten også pæn, når man ser den sammen med lyserød. Jeg ELSKER alt med linser og fryser konstant, så den her ret skal helt sikkert snart varme min krop.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Sweet corn & black bean taco: Jeg bliver aldrig træt af god mexi-mad og den her opskrift mindede mig lige om, hvor meget jeg også holder af sweet corn-totiallas. I USA kan man købe dem over det hele, men jeg har aldrig set dem i Danmark. Virkeligt ærgerligt. Hvis nogen ved hvor de kan købes, må I endelig give lyd.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments