5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Lige for tiden handler alt (sjovt nok) om julemad, julekonfekt, risengrød og julekager og det er der sikkert mange, som er glade for. Med fare for at komme til at fremstå som lidt af en julehader, så er det altså ikke noget, som jeg personligt har det specielt vildt over.

Det eneste ved julen, der kan få mine smagsløg til at få det vildt, er gløgg. Især den hvide af slagsen. Ellers er jeg nok mest typen, som er til mad fra de fjerne himmelstrøg, hvor der er godt gang i krydderierne. Men den havde I nok luret 😉 Alligevel er det dog lykkes mig at finde 5 fantastisk opskrifter i løbet af ugen, som jeg skal prøve så snart det er muligt. Om ikke andet, når alle andre også har fået nok af flæskesteg og and.
 photo opskrift1_zps28toords.jpg?African chicken peanut stew fra Simple Recipes: En symfoni af søde kartofler, peanuts, kylling og alle de krydderier, som jeg holder aller mest af. Det kan kun blive godt og jeg tænker at den er noget nær perfekt til en kold vinterdag.

 photo opskrift2_zpsqyxczs3x.jpg

?Burrito med sorte bønner og guacamole fra Naturally Ella: Jeg kan simpelthen ikke lave sådan et indlæg her, uden at have noget med fra det mexicanske køkken. Jeg ELSKER bønner og sådan en burrito, er jo faktisk også ganske simpel at lave. Derudover har jeg også tænkt over, at mexicansk mad, nok må være det mest fotogene.

 photo Opskrift3_zpspvx9arus.jpg

?Kylling og linsesuppe fra Skinny taste: Endnu en, til de kolde vinterdage, som også er proppet med lækre krydderier. Hvis man er til en mere vegetarisk version, er jeg sikker på at man sagtens vil kunne udelade kyllingen.

 photo Opskrift5_zps57e580vo.jpg

?Rødkålssalat med appelsin og peacannødder fra Twin Food: Okay, jeg løj lidt før, for der ER faktisk noget, som jeg virkelig elsker ved julemad og det er frisk rødkålssalat. Dem kan man heldigvis finde et hav af opskrifter på i disse dage og Twin Food er også kommet med et ret fantastisk bud. Selv kastede jeg mig også ud i en i går, da jeg skulle holde julefrokost med min madklub. Den kan I se HER.

 photo opskrift4_zpsiee3wba0.jpg

?Æggekage i ovn fra Stinna: Æggekage, omelet og madmuffins, er sikre vindere hos mig, når det kommer til nem hverdagsmad. Derfor blev jeg naturligvis også glad, da Stinna delte opskriften på denne. Pæn, simpel og helt sikker virkelig lækker.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments