5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

 photo ret5_zpsacedsrph.jpg

Winter bliss Bowl fra Pinch of yum: Selvom det her jo egentlig ikke er en opskrift som sådan, men blot et par grøntsager og falafler i en skål, så skulle den altså med. Sjældent har mine øjne set noget så appetitligt.

 photo ret1_zpspb5knt8u.jpgQuinoafyldt aubergine fra Emma Martiny: Jeg ELSKER når Emma Martiny disker op med en af hendes fantastiske opskrifter. Jeg har på fornemmelsen, at vi deler den samme kærlighed for mange af de samme råvarer og de her Auberginer skal jeg prøve hurtigst muligt. Den der ricottacreme, som skal i, lyder simpelthen for god til at være sand.

 photo ret2_zpsdhffa76o.jpgPuffy Tacos fra How sweet it is: Igen har vi ikke at gøre med en specielt kompliceret ret. Sådan kan jeg egentlig også ret godt lide det, for bare et billede som dette, kan give helt ny inspiration til anretninger. Nu ved jeg i hvert fald, hvordan jeg gerne servere mine næste tacos.

 photo ret3_zpsgivflzrm.jpgQuinoa chili fra Two peas and their pod: Om vinteren ved jeg simpelthen ikke noget bedre, end de her krydrede simreretter. De bliver jo ofte forbundet med kød, men af erfaring har jeg lært, at de vegetariske af slagsen, er mindst lige så gode. Den her minder egentlig ret meget, om en af mine egne opskrifter. Den indeholder bare lidt flere grøntsager og lidt flere bønner.

 photo ret4_zpsm72ijvrc.jpg

Spicy Falafel Naan-wich fra Pinch of Yum: Endnu en fra Pinch of Yum og den kræver vist ikke den store forklaring. Se bare på billedet. Amen altså ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments