5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Det bliver en lidt sen opdatering fra mig i dag, på denne noget anderledes lørdag. Igen er vi desværre alle blevet rystet noget så kraftigt i vores grundvold, og jeg sender alle mine tanker og kærlighed mod det der stadig i mine øjne er byernes by, Paris ?

Jeg er også af den opfattelse, at vi ikke må lade alt den ondskab påvirke vores hverdag og fylde os med frygt, for så får de det præcis som de vil have det. Så selvom et blogindlæg, kan virke noget så ligegyldigt og overfladisk, her midt i et forfærdeligt kaos, så får I det alligevel. Og hvorfor ikke lade det handle om noget så rart og godt som mad ?
 photo ret2_zpssaot6vtx.jpg

Thairet med squashnudler og spicy honningkylling fra How sweet it is: Næst efter det mellemøstlige, så er det thailandske køkken mit favorit. Især fordi man kan variere retterne på et utal af måder og tilsætte alverdens grøntsager. Denne ret lyder virkelig lækker og så bliver den jo ikke mindre god af, at den også indeholder en masse grøntsager.

Hvis man vil lave den efter opskriften, så kræver det at man har en spiralizer. Sådan en investerede jeg i for et par måneder siden og den har virkelig været en gave for mit køkken og mine smagsløg.

 photo ret4_zpsyjip0rjy.jpgFalafel wraps fra World of Wanderlust: Rejsebloggen over dem alle, World of Wanderlust, har delt denne opskrift, som på alle måder får mine tænder til at løbe i vand. Ikke nok med, at farverne er smukke og indbydende, så indeholder den også alt det som jeg holder aller mest af; brød, falafel, kikærter og grøntsager.

 photo ret1_zpss0kvpnme.jpg

Burrito bowl fra Oh she glows: På en 3. plads over mine yndlingskøkkener kommer det mexicanske. Som jeg vist også har skrevet lidt om før, så var det en kærlighed, der for alvor startede da jeg rejste rundt i Californien i sommers. Der kan man få Mexi-mad over det hele og det var der jeg indså, at det er så meget mere end fedtede majs og og smeltet ost.

Igen kan man også variere retterne på et utal af måder og personligt elsker jeg alt hvad der indeholder bønner og koriander.

 photo ret3_zpsj6p964qp.jpgGræskarmos med porrer, tomater og faux kylling fra Vanløse Blues: Jeg er vild med, at Maria fra Vanløse blues atter er begyndt at opdatere sin blog, med den ene fantastisk opskrift efter den anden.

I går kom denne op og jeg viste den straks til min mor. Vi blev hurtigt enige om, at den skal prøves hurtigst mulig.

 photo ret5_zps9xpm2mvs.jpg

Pita med Sorte bønner, squash og Avocado fra Camille Styles: Endnu en ret, som matcher mine smagsløg perfekt. Koriander, avocado og bønner. Om ikke andet, så bliver man jo nærmest bare helt glad ved synet og farvekombinationerne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments