5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

 photo ret5_zpsqjyxcvu4.jpg

Cremet spinat og kartoffel-ret fra Pinch of Yum: Egentlig bliver retten beskrevet som noget der skal spises til morgenmad. Personligt vil jeg nok foretrække at få den lidt senere på dagen og nok helst som aftensmad. Opskriften er simpel, forholdsvis nem og så minder den mig lidt om den slags mad jeg spiste i min barndom.

 photo ret1_zpssneq075f.jpgIndiske Kikærtepandekager fra Vanløse blues: Jeg er nok ikke den eneste, som glæder mig til, at Maria fra Vanløse Blues begynder at opdatere og dele opskrifter på daglig basis igen. Heldigvis har hun jo beriget os med verdens bedste kogebog og så har hendes blog også et opskriftindex uden lige. Så savner man en god opskrift, så er det der man kan finde den. Jeg skal f. eks lave de her pandekager hurtigst mulig.

 photo ret2_zps84ypvbbv.jpg

Butternut squash hummus fra Minimalist baker: Jeg tror næsten ikke, at man kan elske Hummus højere end jeg gør og derfor er jeg altid på udkig efter nye slags og opskrifter. Jeg har set og hørt om mange, men den her med Butternut squash var ny og må bestemt prøves af snart.

 photo ret4_zpsdgb2slw9.jpg

Marrokkansk gryderet med græskar og kikærter fra Loui & Bearnaisen: Hvor smukt er det har billede ikke lige? Det er et af de madbilleder, som jeg bare kan blive ved og ved med at kigge på. Retten lyder også ret så fantastisk og passer perfekt til en mørk, kold og stormende efterårsaften.

 photo ret3_zpsnjs2dwgp.jpgGrovtærte med oksekød og sød kartoffel fra Twin Food: Jeg elsker tærte og min kærlighed til søde kartofler har I efterhånden også hørt en del om 😉 Twin food er mestre i at komme med de der helt perfekte og nemme hverdagsopskrifter – og nu har de lige lavet endnu en. Hurra.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments