5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Vi befinder i højsæsonen for de lækre råvarer. I hvert fald hvis I spørger mig. Rodfrugter, græskar, simreretter og danske æbler – blot nogle af de ting, som jeg virkelig elsker ved efterår. Nettet bugner som altid med lækre opskrifter og når jeg tager hjem til Fyn senere på ugen, har jeg store planer om at teste nogle stykker. Her er mine fem favoritter fra den seneste uges tid.
 photo ret4_zpsehbirrzs.jpg

Sweet potato curry fra Naturally Ella: Søde Kartofler, stærke krydderrier og en masse varme. Det kan næsten kun blive et hit. Desuden er opskriften forholdsvis simpel og kræver ikke de vilde avancerede ingredienser.

 photo ret2_zpskn4oy5jx.jpgPizza med græskarbund fra Emma Martiny: Jeg er kæmpe fan af Emmas hyggelige blog og burde egentlig også snart se at få anskaffet mig hendes kogebog. Jeg er også stor fan af græskar og ikke mindst pizza. Med andre ord har jeg svært ved at forestille mig, at den her opskrift ikke vil være en succes.

 photo ret3_zpsvargrva5.jpg

Pumpkin Spiced Cream cheese fra Skinny taste: Mere græsker. Jeg elsker alt hvad der hedder dip, dressinger, hummus og cream cheese og siden jeg så den her opskrift, har jeg ikke kunne glemme den. Sådan en omgang græsker-cream chesse må smage ret så fantastisk oven på en lækker vamset boller.

 photo ret1_zpsq8bg8vlt.jpgOstebrud fra Twin Food: Ost og brød – muligvis verdens bedste kombination og jeg har svært ved at forestille mig, hvorfor de her ostebrud ikke skulle smage helt fantastisk. Det plejer aldrig at gå galt med opskrifter fra Twin Food.

 photo ret5_zpslhkj5nia.jpg

Zucchini Naan Flatbread with Lemon Ricotta fra Love & Olive oil: Jeg havde næsten glemt alt om Ricotta. Spørg mig ikke hvorfor, for det smager jo ret så fantastisk. Det må jeg altså snart få købt igen og så kunne jeg jo passende kaste mig ud i den her opskrift.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments