5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

I dag har udelukkende stået i madens tegn for mit vedkommende. Jeg har nemlig madklub i aften og det er endda en lidt særlig en af slagsen, da den skal holdes i forbindelse med et nye samarbejde med Eva Solo. Derfor gik jeg all in og endte med at tilbringe flere timer i Torvehallerne. Sådan et farligt sted, altså.

Men hvad er mere passende end at komme med et af mine tilbagevendende opskrift-indlæg. Dem plejer I jo at tage så fint i mod, og med alle de fantastiske opskrifter der dukker op derude, er det jo ikke fordi jeg mangler materiale 😉
 photo ret2_zpsrxj99xla.jpg

Sweet Potato and Chickpea Stew fra Deliciously Ella: Så snart kikærter og sweet potatos bliver nævnt, fanger det mine øjne og når de så går sammen, ja, så går det hele op i en højere enhed. Der skal ikke gå alt for længe inden jeg kaster mig ud i den her.

Desuden kan jeg aldrig få nok af Deliciously Ella og hendes happy go lucky-univers. Man kan simpelthen ikke blive andet end glad, når hun poster sine opturs-billeder på Instagram eller når man bladrer i hendes flotte bog, for den sags skyld.

 photo ret5_zpsp6ggy0of.jpg

Mexicansk salat fra Stinna: Som tidligere nævnt, forelskede jeg mig virkelig i det mexicanske køkken, da jeg var i Californien i sommers. Det tror jeg altså at jeg skal til at dyrke noget mere. Jeg kunne jo passende starte med Stinna’s salat, som bare lyder alt for lækker.

 photo ret1_zps6zrqu0nn.jpg

Butternut squash pizza fra Minimalist Baker: Fordi jeg næsten havde glemt hvor meget jeg egentlig elsker en god hjemmelavet pizza. Det må jeg snart kaste mig ud i igen og det kunne meget vel blive den her.

 photo ret6_zpsdfgbvzax.jpg

Squashetti med græskarsauce og tahinristede kikærter fra Valøse Blues: Maria fra Vanløse blues bliver ved og ved og ved. Og jeg elsker det. Jeg glæder mig mest af alt til at hendes kogebog udkommer.

 photo ret4_zpszj6jivm1.jpg

Greek Sweet potato bowl fra Everyday Reading: En skål som indeholder alt det gode og bare er super flot at se på (og fotografere) Whats not to love?

Bon Appetit ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments