FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

I plejer at tage så godt imod de her indlæg, så nu får i da lige et til. Og lad mig sige det som det er; jeg har bestemt ikke noget problem med at finde materiale. Internettet bugner med fantastiske opskrifter og listen over dem jeg gerne vil prøve af, vokser og vokser. Her får I fem af dem..
 photo ret1_zpsxhbu66nx.jpg

Min kærlighed til kikærter vil ingen ende tage og det er som om, at mulighederne med dem, bliver flere og flere. Jeg er også ret glad for alt med parmesan og når de to mødes, kan det næsten kun blive et hit. Opskriften finder I hos A beautiful mess.

 photo ret2_zpswrzaiiyg.jpg

Rødbeder står også højt på min liste over yndlingsspise og Maria fra Vanløse blues (som disker op med den ene fantastiske opskrift efter den anden) har kreeret den flotteste salat med linser, som kun kan smage godt. Den finder i HER.

 photo ret4_zpsnscelmqm.jpg

Nu hvor jeg har fået en pastamaskine, er jeg altid på udkig efter lækre pastaopskrifter. Cannelloni har jeg altid været glad for og denne opskrift med hytteost, feta og skinke lyder alt for lækker. Den finder I henne hos Loui og bearnaisen.

 photo ret5_zps8nt2nhhl.jpg

Jeg ELSKER bøffer som er lavet af andet end kød. Linser, grøntsager, kikærter, bønner osv Pigerne fra Twin food har lavet en version med Squash og parmesan, som både lyder enormt nem og enormt lækker. Den finder man lige HER.

 photo ret3_zpsex1foozd.jpg

Sidst men ikke mindst; en god klassiske karryret fra min yndlings-madblog over dem alle; A pinch of yum.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments