FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Lige for tiden er jeg inde i en periode, hvor der er fuld fart over feltet med rejser, events og middage. Det klager jeg bestemt ikke over, men hvis jeg alligevel skulle sætte en lille finger på noget, så savner jeg faktisk at lave mad. Når jeg endelig har spist herhjemme, er jeg kommet så sent hjem, at den har stået på take away.

Af præcis samme grund, har der heller ikke været en opskrift herinde i alt for lang tid. Noget jeg håber jeg snart kan lave om på. Listen over opskrifter jeg gerne vil prøve, er ved at være rigtig lang og jeg glæder mig virkelig til at få tid til at gå i krig i mit køkken. Nettet bugner jo af fantastiske madblogs og jeg sluger dem råt og gemmer links hver eneste dag.

Igen i dag er det blevet tid til at dele nogen af dem med jer, so here you go ?
food2

Pinch of Yum startede jeg faktisk med at følge henne på instagram, men opskrifterne var simpelthen så tiltalende, at jeg også begyndte at følge bloggen. En rimelig god beslutning, skulle jeg hilse og sige. Kvinden bag har tilsyneladende samme kærlighed for Kikærter som jeg og bare synes af den her regnbuesalat med alt godt for smagsløgene, får virkelig mine tænder til at løbe i vand.

 photo food4_zpsflulodwp.jpg

Lige så højt som jeg elsker kikærter, elsker jeg søde kartofler og det har jeg efterhånden også fortalt en del gange herinde. Og lasagne er jo en evig klassiker, som jeg tror de fleste har et godt forhold til. De to ting kombineret kan kun være en succes. Denne version hos Femme food lyder i hvert fald alt for lækker.

 photo Food5_zpsyde9oxb2.jpg

Personlig er jeg ikke den store kødspiser og der er mange former for kød, som jeg ikke bryder mig om. Kylling fungerer dog altid, men det er faktisk sjældent, at jeg kaster mig ud i det hakkede af slagsen. Jeg ved ikke helt hvorfor, for det smager jo både godt og koster ikke al verdens. Det må jeg lave om på snart og det kan jo passende være med de her kyllingefrikadeller og fennikelsalat fra Vanløse Blues.

 photo food3_zpsndbjhvdn.jpg

Mad fra de fjerne og varme lande, har jeg også altid været glad for og gerne den krydrede af slagsen. Anna-mad har lavet en Marokkansk ret, som både lyder og ser alt for lækker ud. Desuden virker opskriften dejlig nem og overskuelig.

food1

Endnu en fra Pinch of yum. Billederne taler ret meget for sig selv og så ser det jo også bare super sundt ud. Thai summer rolls with peanut sauce. Need I say more?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments