BACK TO NATURE

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. Pieces 3. Monki 4. COS 5. Pieces 6. COS 7. Pieces 8. H&M 9. ARKET 10. COS 11. & Other Stories 12. Pieces 13. Monki 14. H&M 15. H&M 16. ARKET 17. Maria Nila 18. Ace & Tate 19. & Other Stories

Glædelig mandag, venner 🖤

Har I fået en god start på ugen? Og er der måske endda nogle af jer, der er så heldige at have sommerferie? I så fald, er jeg da en lille smule misundelig og på en dag som i dag, hvor jeg sidder hjemme på smukke Fyn, så kunne jeg godt lige bruge en uge eller to mere i naturen. Men det bliver heldigvis min tur på et tidspunkt 😉

Men ingen mandag herinde, uden en god klassisk omgang webshop-favoritter, så dem får I da lige her. Jeg har, som altid, været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld, af de pæneste ting jeg spottede. Hele 19 fine sommersager er det blevet til og selvom min garderobe ikke mangler noget som helst pt. så var det altså svært ikke at blive fristet.

Særligt har jeg kastet min kærlighed på den lyserøde hat fra COS (nummer 6) om jeg overhovedet ville få den brugt, når det kom til stykket, er jeg ikke sikker på, men tanken om at cykle en tur gennem skoven sammen med den og en hvid sommerkjole ala nummer 1 er da en forholdsvis fristende tanke.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO NATURE