SANDALSÆSON OG 16 FLOTTE AF SLAGSEN

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

 Indian Vegetable Balls fra Imgur

Det Indiske køkken møder en form for vegetarbøffer, ja, så kan jeg ærligt talt ikke be’ om mere. Det er godt nok en af de opskrifter, som kræver en del ingredienser, men at dømme ud fra listen, så tror jeg også, at det vil være det hele værd.

Garlic & Herb Grilled Eggplant fra Every last bite

Den er sikker hver eneste sommer; jeg bliver fuldstændig besat af aubergine. De smager selvfølgelig aller bedst, når de bliver grillet på en ægte grill og det skal de også i følge den her opskrift. Men hvis man ikke lige har sådan en ved hånden i hverdagen (som undertegnede her) så tror jeg faktisk også at det kan gå an, hvis man tilbereder dem på en god grillpande.

Pasta with grilled eggplant smoky tomato sauce and basil-walnut-pistou fra Heatherchristo

I flere år, har jeg gået og påstået, at jeg ikke var den helt store pasta-pige. I øvrigt noget, som jeg følte mig ret alene om. Men nu er der altså sket et eller andet og jeg kræver pasta hver eneste dag. Ikke den der kedelige og billige af slagsen, men lækre pastaretter fyldt med smag og krydderurter. Senest har jeg kastet min kærlighed på den her omgang. Selvfølgelig med aubergine.

Balsamic roasted mushrooms with herby kale-mashed-potatoes fra Bugetbytes

Kartoffelmos og svampe, er måske ikke lige den oplagte sommerret, men det ændrer altså ikke på, at det ser ud som en enormt lækker omgang. Om ikke andet, kan man jo gemme den til en kold efterårsdag.

Brussels sprouts-ricotta-pizza fra Recipe Runner

En pizza-pige har jeg til gengæld altid været og det er jo en af de retter, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Internettet er proppet med fantastiske versioner og mulighederne ser ud til at være uendelige. Den her, har jeg aldrig stødt på før, men den fangede bestemt min opmærksomhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDALSÆSON OG 16 FLOTTE AF SLAGSEN