FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ER DET BARE MIG, ELLER

• Går I også rundt med troen om, at alle andre(s) flotte selfies er taget på et splitsekund i en heeeeelt tilfældig situation? Mens jeres tog godt og vel en time og tog alt pladsen på jeres telefon? I skulle have set min kamerarulle efter ovenstående skud.

• Har jeres daglige højdepunkt, de seneste 5 uger, også været de daglige måltider og i det hele taget hele processen omkring dem. Alt fra beslutningen til, til processen og til indtagelsen?

• Føles det det bare lidt mere okay at drikke vin hver dag, fordi alt er mærkeligt og det er undskyldning nok i sig selv?

• Kan I heller ikke sove når der er fuldmåne? I så fald, så fortæl mig lige hvorfor 🖤

• Har I også set Unorthodox på Netflix? Og har I det også sådan her over den? Damn.thats.good og går direkte i hjertet og bliver siddende i tankerne.

• Har I også hårvækst et eller andet sted på kroppen, som virkelig trænger til en tur? Selv nåede jeg lige at blive klippet inden verden lukkede ned, men jeg kan næsten ikke holde ud og kigge på mine bryn længere. De har aldrig trængt mere til en kærlig hånd og jeg holder dagligt øje med, hvornår The Powder Room begynder at snakke om at åbne op igen.

• Er I også ved at løbe tør for samtaleemner?

• Reklamelink: Har ARKET lavet verdens fineste forårskjole? Jeg har haft den i tankerne lige siden jeg lavede ugens webshop-favoritter.

• Er I også blevet ramt af en ustyrlig lyst til at lave om i jeres hjem? Jeg mistænker kombinationen af forår og ualmindelig meget hjemmetid.

• Er rejslysten pludselig 10-doblet nu hvor man ikke kan og nok heller ikke kommer til det i lang lang tid?

6 kommentarer

 • Anne

  Jeg nåede heldigvis til frisør ugen inden, de blev lukket (thank God!). Apropos dit indlæg tidligere på ugen om at have fornemmelsen af at have al tid i verden, men alligevel udskyde to-do’s, så har mine ben været ret forsømt. I går fik de en omgang med Venus’en for første gang siden jul, haha. Dog har jeg fra naturens side ikke det store behov for at barbere ben, men alligevel… 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahaha…. siden jul?? Så havde mine ben lignet et par ægte mande-ben 😂 Lige nu, er det altså en virkelig god gave naturen har givet dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  veldig fin jakke fra Arket, kan jeg spørre hvilken størrelse du har i din? og hva du pleier at bruge?
  Takk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak! Jeg har den i 34, som jeg altid bruger hos ARKET. Men den er endda også meget stor i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er din bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES