TORSDAGSTIP: RABATKODE TIL LINDEX

TORSDAGSTIP: RABATKODE TIL LINDEX 1Skjorte: ARKET Strik: Lindex Jeans: Lindex

Reklame for Lindex

Hvad giver I mig? Hele to indlæg på en og samme dag. Det er godt nok længe siden, det sidst har været sådan herinde. I øvrigt en disciplin jeg udøvede dagligt i godt og vel 7 år. Selv her i corona-stilheden, kan jeg slet ikke forstå hvordan jeg har fundet tid til det. Men de første mange år, var der selvfølgelig heller ikke andre platforme og medier, der skulle opdateres.

Men nok om det, for det var jo slet ikke det, som det skulle handle om. Som overskriften afslører, så tjekker jeg lige ind, fordi jeg har en ret lækker rabatkode, som jeg har fået lov til at dele med jer. Sagen er nemlig den, at mine venner fra Lindex har spurgt, som jeg ikke vil dele sådan en med jer til deres danske webshop. Og selvfølgelig vil jeg det.

Som så mange andre, så kæmper de jo også en lidt hård kamp i disse dage. Især fordi omstændighederne har gjort, at de midlertidigt har måtte lukke deres forholdsvis nyåbnede butik i Fields. Men heldigvis findes der jo online-muligheder. Og bare lige for slå det fast, så får jeg altså ikke en krone for at dele den. Jeg har fået tilsendt blusen og mine jeans, for at kunne vise mine favoritter fra den nuværende kollektion.

Koden er “miequist20” og giver 20% på hele udvalget

Så ja, det var egentlig bare det jeg ville sige, på sådan en helt almindelig ualmindelig torsdag. Kan I have en skøn aften derude 🖤

TORSDAGSTIP: RABATKODE TIL LINDEX 2

TORSDAGSTIP: RABATKODE TIL LINDEX 3

TORSDAGSTIP: RABATKODE TIL LINDEX 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments