JEANS FRA MONKI, EN MANDAGSSITUATION OG REJSEFORBEREDELSE

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

• Hvorfor alle voksen – og formelle ting, skal skrives i et sprog, som man kun forstår, hvis man har læst jura. I går fik jeg f. eks et brev fra min boligforening og spørg mig virkelig ikke hvad det handler om. Måske var det noget med en huslejestigning (I hope not) eller måske var det bare en oversigt over et eller andet i økonomien? Paragraffer og lange ord var der i hvert fald nok af.

• Hvorfor dårlige økonomiske nyheder aldrig kommer alenene, men sjovt nok altid falder på den samme dag. Sådan en dag havde jeg også i går – i hvert fald hvis førnævnte brev handler om huslejestigning. Der kom også en indkaldelse fra min tandlæge og jeg blev trukket for en abonnementsordning, som jeg ikke bruger længere, men som jeg har glemt at melde mig fra og mit rejsekort med en god portion penge blev væk.

• Hvordan jeg kan have en ustyrlig lyst til kaffe hver eneste morgen og snildt kan ondulere 3-4 kopper før kl. 12 men derimod få kvalme ved duften om eftermiddagen. Jeg er ikke gravid, nej.

• Hvorfor alle brokker sig over, at det dårlige vejr har det med at falde i weekenderne lige for tiden. Det er jo stadig vinter, så vi ville jo alligvel ikke sætte os ud på fortovscafèerne. Til gengæld er det da skønt, at man ikke skal kaste sig op på cykel i myldretid, regn og storm.

• Reklamelinks: Hvordan ARKET kan blive ved og ved og ved med at diske op med den ene pæne ting efter den anden, denne sæson. Jeg er selv blevet den lykkelige ejer af de smukkeste støvler og jeg har også lige klikket en ny og meget smuk forårsfrakke hjem.

• Restauranter, der ikke har salt på bordene. Nej, det er ikke sundt med lad nu mig om det. Og nej, det er ikke fordi jeres mad ikke smager af noget. Jeg har bare et lille salt-problem, men lad nu mig om det.

• Hypen omkring croissanter og jeg føler mig virkelig alene om det. Det er jo ikke fordi de smager grimt, men jeg vil da 20 gange hellere have et stykke brød der mætter eller en rigtig kage, når vi nu er i den boldgade. Croissanter er jo bare luft med krumme. Og så lidt chokolade, hvis man er heldig.

• Hvorfor billeder i Instagram’s DM’s forsvinder efter et lille stykke tid? Det giver altså ikke mening og især ikke i en tid, hvor flere og flere sender information og kommunikerer gennem Instagram. I hvert fald i den branche, jeg bevæger mig i.

• Hvorfor Instagram’ DM pludselig blev den nye mail? Jo, jeg savner altså lidt, den gode gamle mail. Selvom jeg føler mig lidt gammel, når jeg udtrykker mig om det.

• At jeg bliver 33 om to måneder. TREOGTREDIVE. stop tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS FRA MONKI, EN MANDAGSSITUATION OG REJSEFORBEREDELSE