PAX GARDEROBESKAB FRA IKEA - MIN LØSNING OG LIDT OM MIN ERFARING

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. H&M 3. H&M 4. ARKET 5. ASOS 6. Weekday 7. Monki 8. ASOS 9. & Other Stories

Go’ lørdag formiddag, de damer 🖤

Jeg håber at I har gang i en lækker weekend derude? Der har været lidt stille herinde og på Insta de sidste par dage (ikke at jeg forventer, at I har bemærket det) men sagen er den, at jeg er taget hjem til gode gamle Fyn for at få lidt arbejdsro. Min tid er desværre ikke gået med afslapning og gåture i skoven – selvom det kunne være rart. Ganske enkelt har jeg bare haft nogle ting på to-do-listen, der skulle klares og som har krævet alt mit fokus. Det har de heldigvis fået og når det her indlæg er udgivet, kan jeg tillade mig at holde lidt weekend.

Men det er jo lørdag og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for en god klassisk omgang, med ugens bedste budgetfund. 9 fine ting og sager fra nogle af mine favorit-webshops, som alle koster under 500 kr. Da jeg sad og samlede dem sammen endte jeg faktisk med at falde i fælden og klikkede den flotte beige taske fra Monki (nummer 1) hjem. Sammen med den skønne himmel-sweater, som jeg heller ikke helt har kunne få ud af mine tanker.

En ny sæson står for døren og er du gal hvor er jeg klar til den. Alt I mig skriger på lyse farver og lette materialer, hvilket udvalget herover også afspejler så fint. Uanset hvor man kigger er det heller ikke til at komme udenom den fine lavendelfarve. Jeg har også et par fine styles fra sidste forrår, som jeg skal have fundet frem igen. Derfor tror jeg også, at min favorit i dagens udvalg, ender med at blive den fine basisbluse fra & Other Stoires (nummer 9). Så fin, så simpel og super anvendelig.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAX GARDEROBESKAB FRA IKEA - MIN LØSNING OG LIDT OM MIN ERFARING