SRI LANKA BOUND

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. ARKET 4. Gina Tricot 5. Monki 6. COS 7. H&M 8. Gina Tricot 9. Gucci 10. H&M 11. & Other Stories 12. COS 13. Gina Tricot 14. H&M 15. Gina Tricot 16. Gina Tricot 17. Gina Tricot 18. Boyy

Bedst som jeg lige fik taget afsked med jer, fortalt om min rejse og at jeg ikke ved, hvornår jeg tjekker ind igen, disker jeg op med endnu et indlæg. Men ærligt, så havde jeg helt glemt, at det lå i mine kladder, for i går nåede jeg lige at bikse en lille omgang webshop-favoritter sammen til jer, for dem blev I jo snydt for i mandags og det kan vi jo ikke have.

Så den får i her. En lille samling af de pæneste ting og sager, der lige nu er at finde, på nogle af mine personlige webshops. Som I kan se, har jeg endnu engang formået at bikse en ægte farverig samling sammen og det skyldes ganske enkelt, at farver er noget af det, som jeg trænger aller mest til lige nu.

Mine favoritter er klart de mint-farvede bukser fra Gina Tricot (nummer 4) som jeg nok skal ind og kigge lidt nærmere på, når jeg kommer hjem fra min rejse. Det er den slags farve, som faktisk bare er pænt til det meste. Den flotte hvide skjorte med den store krave (nummer 1) kan virkelig også noget og hvis det ikke var fordi, jeg allerede har en i samme stil hjemme i garderoben, så skulle jeg sikkert også kigge lidt nærmere på den.

Nu tjekker jeg ud, for real, og så tjekker jeg ind igen på et tidspunkt når jeg er landet og kommet mig ovenpå rejsen.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRI LANKA BOUND