10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE

6 VARME OG KLASSISKE VINTERJAKKER

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 

Vejrudsigterne er enige; Winter Is Coming og i løbet af de næste par dage, skulle temperaturerne droppe til omkring frysepunktet. I princippet kunne jeg egentlig være ligeglad, for jeg er jo så heldig, at jeg sætter kurs mod østens varme og evige sommer i morgen aften. Men det kan vi snakke om på et andet tidspunkt.

Som jeg fortalte tidligere på ugen, så kører jeg lige nu et lille samarbejde med Gina Tricot omkring deres fine vinterkollektion. Som billedet herunder viser, så var jeg forbi deres helt nye (og virkelig fine) butik på strøget i går. Der er virkelig meget fint derinde, men noget der særligt slog mig var, hvor gode de er på jakker og derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele lidt af dem jer, nu hvor de for alvor bliver relevante.

I mange år har jeg haft det sådan, at det netop jakker, var noget af det, som min garderobe helst skal indeholde en del af. Men det er jo ikke altid den mest budgetvenlige beklædningsdel og derfor er det altid en god idè at gå efter de mere klassiske af slagsen. Desuden fortæller planetens situation også, at vi skal forbruge og købe mindre, så det vil være oplagt at gå efter dem, der kan bruges sæson efter sæson og som passer til det meste andet. Det er præcis sådan en håndfuld, som jeg har samlet til jer i dag.

Læs også: Favoritter fra Gina Tricot og et sommerligt outfit

Min personlige favorit er uden tvivl den smukke camel coat, som jeg også lige måtte have med ind i prøverummet. Den er pæn, klassisk, tidløs og i virkelig god kvalitet. Hvis ikke det var fordi jeg allerede har en der ligner (som også er fra Gina Tricot’s kollektion for 5 år siden) og fordi jeg har lovet mig selv, at jeg ikke skal eje mere beige, så var den kommet på min ønskeliste lige med det samme. 

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE