POSTKORT FRA LIBANON

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. H&M 4. Only 5. Gina Tricot 6. Monki 7. Gina Tricot 8. H&M 9. Gina Tricot

Glædelig lørdag kære venner 🖤

Jeg håber at I er kommet godt ind i weekenden og novembervejret ikke er alt for hårdt eller. Ellers skal jeg gøre mit bedste for at sende lidt sol og varme her fra syden i jeres retning!

Men ikke mere snak om vind og vejr for i dag, for det er jo lørdag og derfor skal det naturligvis handle om ugens bedste budgetfund. Konceptet kender I nok; jeg har været et lille smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg så. Alle til under 500 kr. selvfølgelig.

Vi kan jo ikke komme udenom at det er party season og derfor har jeg også inkluderet et par flotte og festlige kjoler. Gina Tricot gør det altså rigtig godt med den flotte blomstrede version (nummer 9) som også er en af dem, der vil kunne fungere med strømpebukser. Mest af alt er jeg vild med H&M’s version (nummer 3) som unægteligt sender tankerne hen mod de smukke kjoler fra Rotate!

Kan I have en smuk dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA LIBANON