10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. Monki 4. H&M 5. Monki 6. ASOS 7. Gina Tricot 8. Jane Kønig 9. Gina Tricot

Go’ lørdag morgen, kære jer 🖤

Det er efterhånden ved at være et par timer siden at min alarm ringede og i skrivende stund sidder jeg med det ene ben på vej ud ad døren. Jeg skal tilbringe det meste af dagen til Trendsales Market, hvor jeg sælger ud af garderoben OG nogle udvalgte smykker fra Windflower. Det hele foregår i Nørrebrohallen og fordi jeg kun bor et stenkast derfra, har jeg pakket ekstra mange ting. Håber sådan en at se en masse af jer 🖤

Men nok om det, for det er jo lørdag og derfor skal I bestemt ikke snydes for en god klassisk omgang webshop-favoritter. Konceptet kender I; jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg så. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Der er mange fine ting derude, lige for tiden og det er især på kjole-fronten, at man kan blive fristet. Egentlig meget god timing, for de fleste af os har nok en kommende fest eller 5 her i den kommende tid, som netop kræver sådan en. Den sorte fra H&M (nummer 1) er virkelig smuk og lidt af en klassiker, som man kan have hængende i garderoben i mange sæsoner. Er man lidt mere vovet, så kan man jo lade Monki komme på banen. De har bl.a lavet en skøn pink velour-sag (nummer 3). Uanset hvad, så er der i hvert fald rigeligt hjælp at hente til de kommende tøjkriser.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE